BEN IJburg Open Toernooi

1-9-2018 09:00 - 9-9-2018 18:00

Het laatste weekend van de zomervakantie begint op onze club het jaarlijkse Open Toernooi. 'Open Toernooi' houdt in dat zowel leden van IJburg als leden van andere clubs zich kunnen inschrijven.

Het toernooi zal worden omlijst met allerlei andere activiteiten. Zo worden er iedere avond culinaire hoogstandjes verzorgd door steeds verschillende restaurants op IJburg, is er op vrijdagavond 7 september een spetterende borrel & feest (zet het alvast in de agenda), op zaterdagmiddag 8 september een speciale kindermatinee maar bovenal is er natuurlijk heel veel (top)tennis en gezelligheid. Dankzij onze sponsoren Makelaarskantoor BEN, Schot Van Loon Notariaat en Fysio IJburg zijn we erin geslaagd om nóg meer en nóg betere spelers richting IJburg te lokken dus dat betekent weer een hele hoop partijen om naar uit te zien. Zaterdag 1 t/m Zondag 9 september. Topmaaltijden, (top)tennis en top amusement. Mis het niet en schrijf je in op www.toernooi.nl of kom gewoon lekker eten en genieten van prachtige partijen...

Vragen?

Tennisvereniging TC IJburg