Afhangen

Gewijzigde Regels ivm Corona Virus

• Afhangen is allėėn mogelijk via de club app (dus niet in het clubhuis op het afhangbord)
  • Bevestigen van reservering op afhangbord is NIET nodig

Algemeen

Afhangen van banen kan op twee manieren. Via het afhangbord in het clubhuis of online via de club app.

De volgende regels zijn van toepassing op het afhangen van banen:

1. Speeltijd bij afhangen met 2 of 3 personen: 45 minuten
  2. Speeltljd bij afhangen met 4 personen: 60 minuten
  3. Online afhangen kan maximaal 7 dagen vooruit

Afhangen via de Club App

Download en installeer de clubapp. Login met je lidnummer en wachtwoord.

In de clubapp Kies je de optie 'Afhangen'. Vervolgens kies je je medelspeler(s), een dag en een tijd. Jij en de medespeler(s) ontvangen per email een bevestiging van je reservering. Je ziet de reservering ook staan in de app onder 'Mijn Profiel'.

Wees sportief naar je clubgenoten en annuleer een reservering (ruim) van tevoren als je onverhoopt toch niet kunt spelen zodat iemand anders de vrijgevallen plek kan gebruiken.

Afhangen met een Introducé

Je kunt als lid ook spelen met een introducé tijdens daluren.

Ga naar de ClubApp, het tabblad 'Spelen' en dan 'Baan reserveren'. Klik hier het gewenste tijdsblok aan.

Nu krijg je de mogelijkheid om een introducé toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé het tarief te zien, dit tarief is per introducé.

Deze kun je nu betalen door op 'Reserveren' te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaal pagina en je kunt kiezen uit een betaalmethode. Na het betalen ontvang een bevestiging via de mail.

Betaling mislukt

Is de betaling mislukt? Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht:

Reservering annuleren

Je kunt na het maken van een reservering deze annuleren door de gemaakte reservering te selecteren. Klik dan op 'reservering annuleren'. Je krijgt het bedrag later teruggestort op jouw rekening.

Daluren

Maandag 08:00-15:30
Dinsdag 08:00-15:30
Woensdag 11:00-15:30
Donderdag 08:00-15:30
Vrijdag 08:00-15:30 & 18:30-23:00
Zaterdag 13:00-23:00
Zondag 13:00-23:00

Ahangen via het afhangbord (momenteel niet mogelijk)

Druk op 'Start'. Vervolgens haalt de eerste speler zijn of haar pas door de paslezer en volg je de stappen op het scherm om een baan te reserveren.

Tip: in de club app vind je een overzicht met de huidige baanbezetting zodat je thuis al kunt zien wanneer er banen beschikbaar zijn. Scroll hier voor helemaal naar beneden op het 'Home' scherm en kies 'Baanoverzicht'.