Afhangen

Algemeen

Afhangen van banen kan op twee manieren. Via het afhangbord in het clubhuis of online via de club app.

De volgende regels zijn van toepassing op het afhangen van banen:

1. Speeltijd bij afhangen met 2 of 3 personen: 45 minuten
  2. Speeltljd bij afhangen met 4 personen: 60 minuten
  3. Het afhangbord is bepalend of iemand recht heeft om te spelen op een bepaalde baan
  4. Online afhangen mag maximaal 2x per week
  5. Online afhangen kan tot 12 uur van tevoren en maximaal 7 dagen vooruit

Ahangen via het afhangbord

Druk op 'Start'. Vervolgens haalt de eerste speler zijn of haar pas door de paslezer en volg je de stappen op het scherm om een baan te reserveren.

Tip: in de club app vind je een overzicht met de huidige baanbezetting zodat je thuis al kunt zien wanneer er banen beschikbaar zijn. Scroll hier voor helemaal naar beneden op het 'Home' scherm en kies 'Baanoverzicht'.

Afhangen via de Club App

Download en installeer de clubapp. Login met je lidnummer en wachtwoord.

In de clubapp Kies je de optie 'Afhangen'. Vervolgens kies je je medelspeler(s), een dag en een tijd. Jij en de medespeler(s) ontvangen per email een bevestiging van je reservering. Je ziet de reservering ook staan in de app onder 'Mijn Profiel'.

Je moet tenminste 5 minuten voor aanvang van de baanreservering je reservering bevestigen op het afhangboard in het clubhuis.

Wees sportief naar je clubgenoten en annuleer een reservering (ruim) van tevoren als je onverhoopt toch niet kunt spelen. Om je reservering te annuleren tik je op 'Baan reservering'.