Openingstoernooi Matchmakers GAAT NIET DOOR

Tennisvereniging TC IJburg
16-3-2019 13:00 - 16-3-2019 17:00

Het openingstoernooi voor de senioren is van 13.30 tot 17.00 uur (hoewel door de nazit ongetwijfeld veel later…). Als thema hebben de Matchmakers het seniorentoernooi “REN JE ROT “ meegegeven.

In de tijd dat er alleen maar gravelbanen waren, was het openingstoernooi het startpunt van het tennisjaar, eindelijk kon er weer buiten getennist worden. Tegenwoordig met de 'all weather' banen die er zijn, kan er het hele jaar door buiten gespeeld worden, zeker nu Al Gore gelijk begint te krijgen met zijn apocalyptische klimaat voorspellingen.
Om toch nog wat van de goede ouwe tennistijd nostalgie mee te pakken, willen de MatchMakers een ode brengen aan legendarische spelprogramma’s met hun illustere tv-helden van weleer.

Wij beginnen met REN JE ROT, een immens populair spelprogramma gepresenteerd door Martin Brozius. Velen onder ons zijn misschien te jong om het gezien te hebben of zo oud dat het geheugen niet meer zo fris is, voor hun een korte uitleg:
Er werd elke keer een vraag gesteld die iedereen moest beantwoorden, voor elk antwoord moest je naar een vak rennen waar een antwoord aan was gekoppeld. Had je het goede antwoord gegeven dan kreeg je een bal oftewel een punt, de winnaar was degene die de meeste punten verzamelde!
Met een beetje fantasie net tennis dus…

De MatchMakers nodigen iedereen uit om zaterdag 16 maart 2019 mee te doen, mooi weer kunnen wij niet beloven, wel een sportieve gezellige aftrap van het tennisseizoen!

Klik hier om je in te schrijven.

Sportieve groet

Vragen?