Bespanning kapot?

08 april 2019


...Door gebruik neemt namelijk de kracht van je bespanning af. Bovendien drogen je snaren op een gegeven moment uit. Dit vermindert het comfort, de precisie en de power die je uit je racket haalt.

Tegenwoordig kan je je racket bij de bar achter laten om je bespanning te laten vervangen. Binnen maximaal 48 uur ligt je racket weer als nieuw voor je klaar op de club. Mooie service toch?! En al helemaal fijn voor de tennissers onder ons die geregeld een bespanning kapot slaan.

Deze service is geïnitieerd door Motion3 en Rojo Racketsports(en Tennisdiscount),die al langere tijd samenwerken, met als gedachte de service voor leden te verhogen. En het mooie is, de club verdient er ook nog wat aan! Rojo Racketsports is vanaf nu dan ook toegetreden als officiële sponsor van de club. Daarmee hebben we dé tennisspecialist van Amsterdam aan de club verbonden. Een bijzondere winkel met de meeste rackets en kennis in huis van heel Nederland! Én een mooie webshop met scherpe prijzen.

We horen je denken “en hoe zit dat dan met Motion3?”.
Motion3 is een bedrijf dat altijd denkt in termen van samenwerking in plaats van concurrentie en zij draagt de club een warm hart toe. Dat de leden en de club er met deze service op vooruit gaan is dan ook leidend geweest in deze beslissing. Bovendien weet Motion3 heel goed waar hun kracht ligt en waar minder. De racket-markt is een moeilijke markt, waar online shoppen en kortingen een hele grote rol spelen. Daar valt voor een zelfstandige winkel niet mee te concurreren. En dus zullen zij zich meer focussen op schoenen en kleding.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 778 1671

Tennisvereniging TC IJburg

Zandzeggestraat 1
1087 SL Amsterdam