Blijf je deze zomer (gedeeltelijk) thuis?

09 juni 2020

Doe mee aan de TCIJ zomercompetitie!

Tennissen mogen we gelukkig weer, helaas zijn voor het voorjaar en de zomer wel alle competities en toernooien door de KNLTB afgelast. We missen de wedstrijden en de gezelligheid op de club heel erg!

De verwachting is dat deze zomer mensen meer dan normaal thuis blijven, dichter bij huis of vakantie vieren. In dat kader is het idee ontstaan om voor senioren op donderdag- en vrijdagavonden in juli en augustus een interne onderlinge ‘TCIJ ZOMER-DAMES-HEREN-DUBBEL-COMPETITIE’ te organiseren. Planning is dat in lijn met de Corona maatregelen van het RIVM vanaf 1 juli het clubhuis ook weer in gebruik genomen kan worden.

We willen graag inventariseren of er voldoende belangstelling is om deze zomercompetitie te organiseren. Bedoeling is dat je als team van minimaal 4 personen inschrijft. Er zijn in totaal 8 speelmomenten; vanaf donderdagavond 9 juli t/m vrijdagavond 28 augustus. We spelen alleen senioren D en H dubbels.

Dus mobiliseer je competitieteam of stel zelf een team samen en schrijf je vóór 22 juni a.s. in door een mail te sturen aan [email protected] en geef het volgende aan:

1. Namen van teamleden met speelsterktes (per speeldag doen er dus minimaal 4 spelers mee!).
  2. Geef aan of jullie op donderdag OF vrijdag willen spelen of als het niet uitmaakt op welke van de 2 dagen dit ook aangeven svp.
    Geplande speeldagen zijn:
    Juli: 9/10, 16/17, 23/24, 30/31
    Augustus: 6/7, 13/14, 20/21, 27/28
  3. BELANGRIJK: het team hoeft niet alle speeldagen beschikbaar te zijn. Geef aan welke geplande speeldagen het team NIET beschikbaar is.

Speelprincipe in het kort:

• Donderdag- of vrijdagavond tussen 19.00 en 23.00 uur.
  • Wedstrijden van 1 uur, games doortellen, dan gaat de toeter, de rally stopt. Het punt wordt niet afgespeeld, een wedstrijd kan dus in een gelijkspel eindigen.
  • Het team speelt op 1 baan dus 4 dubbels in wisselende samenstelling.

Bij voldoende animo en dus doorgang van deze competitie zullen we de organisatie vanzelfsprekend in lijn met de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB laten plaatsvinden.