Clubkleding

14 oktober 2020

Afgelopen week hebben wij moeten vernemen dat levering van de nieuwe clubkleding momenteel helaas niet mogelijk is.

John Visser van Rojo Racketsports: ”Net als verschillende andere fabrikantenmerken heeft COVID-19 ook een enorme impact gehad op de organisatie en omzet van Head, waardoor de voorraden momenteel niet toereikend zijn voor levering aan het einde van het tennisseizoen. Ik begrijp dat dit ontzettend teleurstellend is voor alle leden van TC IJburg. Momenteel kan ik uitsluitend toezeggen dat de huidige bestellingen voor de start van de voorjaarscompetitie 2021 kunnen worden uitgeleverd (onder normale omstandigheden). Dit geldt zowel voor de senioren als junioren outfits.

Ter compensatie zal ik niet alleen de jeugdselectie begin volgend jaar volledig in het nieuw steken maar ontvangen ook alle jeugdleden die competitiespelen een stoer nieuw Head wedstrijdshirt, uiteraard voorzien van het nieuwe logo!”

Mocht je als gevolg van de late levering jouw bestelling willen annuleren, dan kan dat door een mailtje te sturen naar [email protected]