Competitie Senioren

17 november 2019


Najaarscompetitie 2019 

Het seizoen zit er weer op. Vooral de Dames hebben het goed gedaan tijdens de najaarscompetitie. Vier kampioensteams: 

  • Dames enkel IJburg 1 het team van Alexandra de Bueger. 
  • Dames enkel IJburg 2 onder aanvoering van Janine Hoogendoorn.
  • Dames dubbel IJburg 1 onder leiding van Martine van’t Kruijs 
  • Dames dubbel IJburg 3 het team van Marije de Vries. 
Wat goeeeeeeed. Gefeliciteerd! #Wijnen,wijnen,wijnen

Voorjaarscompetitie 2020

De inschrijving voor seizoen 2020 is geopend.


Zoals jullie hebben gemerkt zijn er heel veel teams die op donderdag en vrijdag competitie willen spelen. Het is bijna niet mogelijk daar een eerlijke verdeling in te garanderen. Tot nu toe betekende uitloting per definitie een plekje in de volgende ronde. Dat recht geldt nu nog 1x voor de teams die dit najaar uitgeloot zijn. Daarna niet meer.
Om zoveel mogelijk teams de kans te geven mee te doen, heeft elk team nu 1x per jaar recht om te spelen. Je speelt op donderdag- en vrijdagavond dus OF in het voorjaar OF in het najaar. Geef je keuze aan bij de inschrijving. Bij overinschrijving gaan we alsnog loten. Het jaar daarop loten we opnieuw.

• Er zijn op vrijdag normaal gesproken 12 plekken, i.v.m. verworven rechten van teams (uitgeloot in najaar) zijn er in voorjaar 2020 nog ongeveer 4 plekken open. Najaarscompetitie 2020, staan nog 12 plekken open. Kwestie van spreiden. 
• Op donderdag zijn er 4 plekken en als de teams willen spelen die afgelopen najaar uitgeloot zijn (nog 1x recht), zijn ze alle vier bezet.
• De zaterdag is zo goed als vol, maar er hoeft tot nu toe niet geloot te worden. Mocht dat wel zo zijn dan zullen de teams in de hogere klassen waar de club verworven rechten heeft, het eerst worden ingevuld.
• Op de zondag geeft het bestuur voorkeur aan de jeugd. Daar is beperkt plek voor seniorenteams.
Het alternatief voor de drukste dagen is de vrijdagochtend voor dames (mits 50+) of de zomeravondcompetitie (woensdagavond 4 dubbels) of de interne laddercompetitie.

De deadline inschrijvig is 10 December 2019.

Groet Competitie Commissie
 

Nieuwscategorieën