Het Ben & Vaneman IJburg Open 2022 is van start!

19 juni 2022

Deze week staat onze vereniging in het teken van het open toernooi.

Voor de spelers en de toeschouwers is er de hele week van alles te beleven op de club dus kom gezellig een hapje eten of een drankje halen aan de (buiten)bar.

The couch:

• De hele week staat het barteam klaar om jullie van een hapje of drankje te voorzien. Naast de heerlijke wraps en maaltijden (kipsaté, broodje hamburger of  broodje vega burger) staan er deze week als extra ook 3 verschillende salades op het menu.
  • Ook kun je je elke dag laten verrassen door een wisselende cocktail van de dag.
  • Op zaterdag zal de moeder van Michael heerlijk eten verzorgen, hiervoor vragen we je aan te melden, zie hiervoor de agenda hieronder.
  • In het weekend is er de mogelijkheid om een lekker ontbijtje te nuttigen. Croissants en uitsmijters staan dan op het menu!

Programma:

Woensdag 22 juni:Pubquiz / Ren-je-rot!
Donderdag 23 juni: Chip&Charge goes Tropical
Vrijdag 24 Juni: Hollandse avond Café Muller & van Dijk, Tennisballen en Bier… vanaf 19:00 uur gezellig feesten met muzikale omlijsting van zanger Dennis van Veen en zanger/accordeonist Hans Kap.
Zaterdag 25 juni: In de middag zullen de trainers van Muller & van Dijk voor de jeugd een wedstrijdanalyse geven van de Heren Enkel partijen in de hoogte speelcategorie (geplande starttijden 13:30 en 15:30).
De moeder van Michael maakt haar wereldberoemde rotirol met kip + barra of rotirol vega + barra (€ 10,00).
Hiervoor kun je je tot uiterlijk woensdagavond aanmelden bij de bar van het clubhuis of [email protected].
Zondag 26 juni: De finaledag. We toosten dan op de winnaars met bubbels en aardbeien.

Hou Facebook, Instagram en de website/app in de gaten voor nieuwtjes

We zien jullie graag deze week op of langs de baan!!

Groeten en veel (tennis)plezier gewenst van OTC