Iedere dinsdagavond van 19.30-20.30 fitness/power/blessurepreventie training

25 maart 2019

Blessure vrij tennissen!

Het wedstrijdseizoen staat voor de deur. Een mooi moment om je goed voor te bereiden!

Wist je dat als je tennist, je veel vraagt van je lichaam en je daardoor een groter risico hebt op blessures?

Denk hierbij aan verzwikte enkels, overbelaste knieën en tennisellebogen.
Zeker mensen met een zittend beroep lopen een groter risico doordat zij vaak lang in de zelfde houding zitten.

In de wekelijkse workout op de tennisclub, gaan we aan het werk om de meest voorkomende blessures te voorkomen.

We doen dat door middel van het vergroten van de lenigheid en spierkracht van de probleem gebieden. Ook werken we aan stabiliteit en coördinatie. Al deze punten dragen er aan bij dat je lichamelijk beter bent voorbereid op het wedstrijdseizoen. Daarnaast heb je er ook profijt van in het dagelijks leven.

Tot dinsdag!

Vragen?