Inschrijven voorjaarscompetitie jeugd

05 november 2023


De voorjaarscompetitie jeugd bestaat uit zeven speeldagen van begin april t/m begin juni. Kijk hier voor de exacte speeldata (zet ze vast in je agenda!).

Waarvoor inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor een van de volgende categoriën:

  • Rode competitie (t/m 8-9 jaar): rode bal, half veld  
  • Oranje competitie (8-11 jaar): oranje bal, driekwart veld
  • Groene competitie (10-12 jaar): groene bal, heel veld
  • Junioren competitie (11-14 jaar en 13-17 jaar): gele bal, heel veld
  • Zondag senioren (vanaf 15 jaar)

Waarom nu al inschrijven?
De tennisschool heeft tijd nodig om de teams samen te stellen en wij moeten deze tijdig kunnen doorgeven aan de KNLTB, die ook weer tijd nodig heeft om de poules en de schema's te maken. Bij de inschrijving kun je aangeven bij wie je kind het liefst in het team komt, daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. 

Team captain en ondersteuning binnen het team
De jeugdcompetitie faciliteren we als ouders/vrijwilligers. We hebben dus geen mensen in dienst bij de club die dit voor ons regelen. We willen de verantwoordelijkheid van de thuis spelende teams vanaf het voorjaar een beetje uitbreiden. Zo zullen de thuisteams zorgen voor de goede ontvangst van de bezoekende teams en het in goede banen leiden van de speeldag. De teamcaptains zullen dit binnen de teams vooraf organiseren (wie, wanneer, etc.) Het is weinig werk als je de taken binnen het team verdeelt (een beetje zoals dat bij hockey- en/of voetbalteams ook gaat). Later volgt meer uitleg over wat er verwacht wordt.

Aanmelden
Als je kind mee wil doen, meld hem/haar dan aan via de inschrijf button hieronder. Aanmelden kan tot en met 15 december. 

Meer informatie?
Kijk op de KNLTB website en de website van onze club, daar staat alles wat je wil weten over de jeugdcompetitie.

Heb je een vraag? Mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën