Jeugd Clubkampioenschappen

07 juli 2020

Strijd om de beker en schrijf je in voor de Jeugd Clubkampioenschappen!

Tijdens de laatste twee weekenden van augustus kun je weer strijden met je clubgenoten om een jaar lang “de beste jeugdspeler van TC IJburg” genoemd te worden. We gaan er een gezellig toernooi van maken waarin we naast veel tennis nog héél veel andere gezellige activiteiten organiseren. Het toernooi is voor alle leeftijden en speelsterktes. Vooral kinderen die niet zo vaak tennissen nodigen we uit om mee te doen. We spelen in poules en delen iedereen zoveel mogelijk in op eigen sterkte en leeftijd. Je hoeft dus niet bang te zijn om tegen veel te sterke spelers uit te komen.

In het weekend van 21 - 23 augustus spelen we enkelspel en in het weekend van 28 - 30 augustus spelen we dubbels.

In de categorieën t/m 14 spelen jongens en meiden door elkaar en tegen elkaar. Je kunt je voor de dubbels dus ook gemengd inschrijven. Net als in de competitie.
Speel je competitie t/m 17 jaar (vaak Academy en Selectie spelers) dan spelen we niet gemengd en kun je je dus (naast de dubbel) ook inschrijven voor de mixed dubbel.

We proberen in de planning rekening te houden met kinderen die op zaterdag moeten hockeyen of voetballen dus laat dat geen belemmering zijn. Houdt het weekend verder wel vrij.

Kinderen vanaf 8 jaar schrijven zich via deze link in.

Voor de jongste kinderen (5-7 jaar) organiseren we op zaterdag 22 augustus een speciale tennisochtend. Schrijf je hier in.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen