Met tennisschool Muller & van Dijk

19 november 2019

Beste leden,

Graag brengen we onder jullie aandacht de activiteiten die we de resterende weken van 2019 organiseren in de geweldige Tennishal op TC IJburg: De Tennis-Schuur!

Graag creëren we een extra speelmoment voor onze leerlingen & leden van onze club, hierbij zijn ook de minder fanatieke toernooi-tennissers welkom!

Ideaal als je samen met jouw tennismaat, vriendjes, vriendinnetjes of dubbelpartner lekker dicht bij huis mee wilt doen met een leuk tennis-event wat geen officieel knltb-toernooi is.
Bovendien dé kans om eens te ervaren hoe fijn de hardcourt banen in de nieuwe tennishal op TC IJburg spelen!

Zondag 24 november 14.00-17.00: Dubbeltoernooi voor niveau 9, 8 en 7
Kosten 10,- euro per persoon
Doelgroep Volwassenen

Schrijf je samen in met jouw tennismaatje en doe mee! Je speelt tegen andere koppels van hetzelfde niveau. Individueel inschrijven is ook mogelijk, dan zoeken wij een partner van gelijke sterkte voor je. Inschrijving staat open voor leden van TC Ijburg, Weesper Tennis Club en Tiebreakers.

Vol is vol, dus wees er snel bij! Er is ruimte voor 12 koppels.

Zondag 1 december 14.00-17.00: Pepernoten Toernooi voor Rood & Oranje
14.00-15.30 het Rode Event & 15.30-17.00 het Oranje Event
Kosten 5,- euro per persoon
Doelgroep Rode kids (leeftijd 5-7 jaar) & Oranje Kids (leeftijd ongeveer 8-10 jaar)

Schrijf jouw kind samen met vriendjes / vriendinnetjes nu in voor dit super gave Event met wedstrijdjes & allerlei spelletjes en activiteiten waarbij pepernoten te verdienen zijn! Een hele leuke manier van een extra speel moment zonder dat het gaat om een 'officieel knltb'-toernooi, heel laagdrempelig dus!
Inschrijving staat open voor leden van Tc IJburg, Weesper Tennis Club en Tiebreakers.

Zondag 8 december 14.00-17.00: Uitwisseling voor Groen & Geel
14.00-15.30 spelen de groene kids & 15.30-17.00 spelen de gele kids
Kosten 5,- euro per persoon
Doelgroep Groene kids (leeftijd ongeveer 10-12  jaar) & Gele Kids (ongeveer 12 plus  jaar)

Lijkt het je leuk om tijdens deze ruige herfstige omstandigheden eens lekker in de hal oefenwedstrijden te spelen tegen kids van gelijke sterkte?
Schrijf je dan nu in! Ook hier geldt dat je samen met een maatje kan inschrijven en mocht jouw maat niet kunnen dit weekend, dan koppelen we je aan een speler van gelijke sterkte. Zo leer je ook weer andere kids met dezelfde passie voor tennis kennen!

Inschrijven
Stuur een email naar [email protected] onder vermelding van het gewenste event plus jouw gegevens (Naam, leeftijd, vereniging, tenniservaring / speelsterkte, email, tel nr en evt naam dubbelpartner)

Graag tot ziens binnenkort in de Tennis Schuur 😀