Misbruik Baanverlichting

08 februari 2021

De afgelopen maanden is het herhaaldelijk voorgekomen dat de baanverlichting ‘s avonds door jonge vandalen is uitgedraaid. Voor zover we hebben kunnen vaststellen gebeurt dit veelal door junior leden na afloop van hun eigen tennisles.

Aangezien het ruim een half uur duurt voordat de verlichting weer brandt, veroorzaakt dit niet alleen grote ergernis en frustratie bij vrijspelende leden, maar ook tot het noodgedwongen stil leggen van de (kostbare) tennislessen.

In reactie op dit vandalisme hebben we een slot geplaatst op het kastje van de verlichting. De verlichting gaat nu op een tijdschakelaar in de ochtend en middag/avond automatisch aan en uit.

Hierbij een dringende oproep aan alle ouders van junior leden om dit misbruik en de overlast bij hun kinderen onder de aandacht te brengen.
Indien een lid wordt betrapt op het uitdraaien van de baanverlichting (misbruik) tijdens lessen en vrij spelen volgt de eerste keer een schorsing voor een maand. En bij een tweede keer een schorsing voor 6 maanden.