Najaarscompetitie JUNIOREN

07 september 2021

De najaarscompetitie voor de jeugd gaat van start! Op zondag 12 september komen de eerste groene, oranje en rode teams in actie, een week later ook de juniorenteams.

We hebben dit najaar zestien teams, dus het wordt weer gezellig druk op de club. Er is door onze jeugd de afgelopen weken en maanden flink getraind en toernooien gespeeld dus we zijn er klaar voor.

🠆

Alle deelnemers hebben inmiddels bericht ontvangen over de teamindeling, het speelschema en als het goed is hebben de teamcaptain inmiddels met iedereen contact gehad over de opstelling. Voor de captains: Kan je iemand niet bereiken, of zijn er problemen met het invoeren van de teamopsteling of de uitslag, laat het dan even weten.

Speelschema Rood en Oranje
Speelschema Junioren Competitie

Wil je meedoen met de rode competitie?

Er zijn nog wat plaatsen over in het rode team, dus voor kinderen van 6-9 jaar! Wil je nog meedoen, laat het ons dan zsm weten. Wil je weten of het wat voor je is? Kom dan komende zondag 12 september om 10.00 uur even naar de club, dan speelt ons rode team thuis. Meer info over de rode competitie.

Veel plezier iedereen!

Anja Molenaar