Najaarscompetitie SENIOREN

06 september 2021

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het dan zover:
Vanaf donderdag 16 september gaat de KNLTB Competitie 2021 van start!

Onze tegenstanders zijn nog steeds bezig hun wonden aan het likken van de vorige ontmoetingen met TC IJburg. Allicht hebben zij gebruik gemaakt van de gedwongen rustperiodes om zich goed voor te bereiden. Geen man overboord... de afgelopen maanden zijn de IJburgers uiterst actief aanwezig geweest op ons park, dus als club kun je wel stellen dat de verwachtingen hoog gespannen zijn! Dus laten we de messen slijpen, en zorgen dat we niet alleen onze winnaarsmentaliteit laten zien, maar vooral onze sociale en sportieve vaardigheden!

Over de competitie zelf:

• Je kan inloggen bij MijnKNLTB en het speelschema bekijken. Controleer vaker of er iets is veranderd, bijv. de aanvangstijd.
  • Als je thuis speelt kun je ballen ophalen bij de bar. Ontvang de tegenstander op vriendelijke wijze, met koffie/thee en iets lekkers.
  • Tijdens de competitie streven we ernaar tenminste 1 of 2 banen vrij te houden voor vrij spelen. Vanwege het grote aantal teams zal er ook van de binnenbanen gebruik worden gemaakt. Zorg voor geschikte schoenen die geen strepen achterlaten als je binnen speelt.
  • Het is handig voor aanvang van de wedstrijd de teamopstelling digitaal in te voeren. Als de tegenstander dat ook doet, ontstaat er gelijk een formulier waarop je de standen kunt invoeren. Voer in ieder geval na de wedstrijden samen met de tegenstander de uitslagen in, dan is dat gelijk goed geregeld. Lees hier meer over de digitale teamopstelling.
  • Er wordt aan de teams een competitiebijdrage gevraagd voor ballen, baanhuur en de KNLTB-bijdrage. De captain betaalt dit, dus reken binnenkort op een tikkie!
  • We stellen het op prijs als handelingen als handen wassen, afstand houden e.d. op de club worden nageleefd.

Wintercompetitie

De teams die dit jaar voor de tweede keer zijn uitgeloot, willen we de mogelijkheid bieden om mee te spelen in de Wintercompetitie, regio Noordwest.

Er wordt van half november tot half maart om de 2 weken gespeeld, 7 speeldagen dus. Er zijn niet veel banen beschikbaar vanwege de renovatie van de smashcourtbanen, en wellicht is het clubhuis ook niet altijd geopend. Maar mocht er interesse zijn, laat het ons weten voor 10 september.

Aanbod wintercompetitie regio Noordwest | Speeldata wintercompetitie regio Noordwest

Heel veel speelplezier!

De competitiecommissie, [email protected]