Nieuwe Corona-maatregelen per 15 oktober

14 oktober 2020

Competitie afgebroken, vrijspelen en trainen blijft mogelijk

Gisteren zijn weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Helaas is de competitie per direct gestaakt. We hebben vijf weken kunnen spelen, maar helaas kunnen we niet verder. Er worden ook geen wedstrijden meer ingehaald. Alle voor de competitie gereserveerde banen zijn weer vrijgegeven dus er kan weer volop vrij getennist worden, ook in de weekends.

Samengevat:

• De KNLTB Competitie 2020 wordt afgebroken, zowel voor de senioren als voor de jeugd.
  • Open toernooien en Junioren Tour toernooien zijn voorlopig afgelast.
  • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen op de eigen vereniging, zowel buiten als binnen in de hal. Vooraf reserveren en direct na afloop weer weg.
  • Alle activiteiten in groeps- of teamverband worden afgelast. Dat geldt voor de toss op maandagavond en woensdagochtend. Het spelen van ladderwedstrijden is voorlopig ook niet mogelijk.
  • De maximale groepsgrootte is 4 personen (per baan) voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  • Het clubhuis is gesloten, behalve voor noodgevallen, zoals toilet en ehbo. Ook kleedkamers en douches mogen niet gebruikt worden. Blijf dus buiten, ook als het regent.
  • Publiek is niet toegestaan, dus ouders brengen hun kinderen naar de training tot aan het parkeerterrein en halen ze daar na afloop ook weer op.

Voor de jeugdspelers: we hebben helaas ook het jaarlijkse Halloweenfeest moeten laten vervallen. Volgend jaar extra groot feest!

We houden jullie op de hoogte als er wijzigingen zijn. Laten we hopen dat we op deze manier kunnen blijven tennissen. Houd altijd anderhalve meter afstand, op en naast de baan.

Kijk hier voor meer informatie