Nieuwe sponsor: BootBurg Outdoor Workouts

10 maart 2021

Ha! Ik ben Steve Relyveld van BootBurg Outdoor Workouts, waar je terecht kunt voor verschillende trainingen.

Het aanbod varieert van Personal Training en Bokstraining, tot Beweegadvies, en Coaching. Alle trainingen worden aangeboden in de buitenlucht. Ooit begon ik in de sport op nét 17 jarige leeftijd werkzaam bij de Gemeente Amsterdam. Na talloze andere banen inmiddels na 21 jaar weer jaar terug bij de sport.

Door de ruime ervaring en opleidingen in heel veel verschillende trainingsvormen, heb ik een heel eigen training weten te ontwikkelen, waarbij het niet alleen om het fysieke stuk gaat, maar juist om de hele mens. Deze holistische visie zorgt voor een extra dimensie.

De keuze om Tennisclub IJburg te sponsoren stamt uit eerdere gesprekken met de club enkele jaren geleden over een vorm van samenwerking en onder andere het geven van blessurepreventie workshops. Tennis is een sport waarbij er explosieve bewegingen worden gemaakt en om die reden aandacht voor bepaalde spierengroepen het verschil kan betekenen tussen het voorkomen of krijgen van een blessure. Op mijn website vind je meer informatie over mijn visie en aanpak.

Meer weten over BootBurg en de trainingen: www.bootburg.com