Reminder Sunny Sunday Summer Slam Competition 2021

27 juni 2021

In navolging van het succes van de vorig jaar gehouden interne zomercompetitie willen we daar deze zomer een spetterend vervolg aan geven. Het gemis van de voorjaarscompetitie en de Open toernooien denken we te kunnen verzachten met de

Sunny Sunday Summer Slam Competition 2021!

Oftewel 5 zondagmiddagen waarop we naast de mogelijkheid om elkaar op de baan op een sportieve wijze het leven zuur te maken, ook de mogelijkheid hebben om de winst en het verlies samen weg te drinken en te eten op ons vernieuwde groene tuinterras (grote dank daarvoor Arnoud!)

De ingeplande speeldata zijn de zondagen 18/7, 25/7, 1/8, 15/8 en 22/8 tussen 12.00-18.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbare banen kijken we of deze ook daadwerkelijk kunnen en gaan gebruiken.

Het Sunny Sunday Summer Slam Competition 2021 is niet alleen voor de haantjes van de club maar ook voor de nog onschuldige nieuwkomer.  Er zal namelijk in poules worden gespeeld met heren, dames of mix dubbel teams van min of meer gelijke sterkte.
De wedstrijdvorm is die van beslissend punt op 40-40 en met het doortellen van de games aangezien er op tijd zal worden gespeeld.  Een wedstrijd bestaat uit 10 min inspelen en 2 opeenvolgende partijen van ieder 40 min. De eerste poule start om 12.00 en de daaropvolgende poule 1.5 uur later.

Kortom een niet te missen sportief spektakel met als enige voorwaarde dat je als team op elke wedstrijddag een team van ten minste 4 spelers op de baan brengt.
Dus als je je als team inschrijft, zorg dan dat je niet te zuinig bent met het aantal teamleden, het is per slot vakantie. Het zou jammer zijn indien je in je eentje 4 tegenstanders zou moeten bestrijden.

Wie nog niet in een team zit, schroom niet om je ook op te geven. Invallers zijn altijd gewenst en wellicht kan er een team worden gevormd van de nog teamlozen onder ons.

Inschrijven kan via [email protected], graag horen wij welke spelers in je team zitten en wie het aanspreekpunt is! De inschrijving sluit woensdag 7 juli. En ja, vol is vol helaas…

We hopen dat iedereen hetzelfde enthousiasme deelt om hier samen weer een succes van te maken en we hopen jullie inschrijvingen snel te ontvangen!

Sportieve groet van de Sunny Sunday Summer Slammers (iets met limoncello, prosecco, spa rood en schijfje citroen ;) )

PS: Waarschijnlijk geheel overbodig om te vermelden maar uiteraard houden we ons allemaal aan alle Corona maatregelen!