Reservelijst voor de competitie in de ClubApp

20 maart 2022

De voorjaarscompetitie is van start gegaan.  De teams van TC Ijburg komen in actie op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

De teamindeling en het speelschema kan je vinden op MijnKNLTB .

Er is een groep enthousiaste leden beschikbaar om in te vallen als er teams spelers te kort komen. Afstemmen van vraag en aanbod is mogelijk met behulp van de Clubapp. In de Clubapp is een openbare groep waar iedereen die wel eens wil invallen in de seniorencompetitie zichzelf aan toe kan voegen.

Teamcaptains die op zoek zijn naar een invaller voor een bepaalde dag kunnen in deze groep simpelweg een oproep doen en zo alle potentiële invallers bereiken.

Het werkt heel simpel, ga in de club app naar 'Maatjes' en dan naar 'Groepen'. Daar vind je de groep 'Reservelijst Senioren' waar je jezelf aan toe kunt voegen.

NB: voor de jeugdcompetitie is geen reservelijst in de ClubApp. Teams die een invaller zoeken, kunnen het beste even een van de andere teams benaderen, de meeste teams hebben wekelijks één of twee spelers over. Als je er niet uitkomt, stuur dan even een mail naar [email protected]

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen