Ring-Ring Open Jeugd Toernooi van 4 tot en met 10 juli

10 april 2022

Ring-Ring Open Jeugd Toernooi van 4 tot en met 10 juli

Aan het einde van het seizoen, net voor het begin van de vakantie, krijg je op het Ring-Ring Open Jeugd Toernooi de kans om nog een aantal leuke tenniswedstrijden te spelen. Een mooie gelegenheid om alles wat in de tennislessen hebt geleerd in praktijk te brengen! Op dit toernooi kun je je krachten meten met spelers van IJburg maar speel je ook tegen spelers van andere clubs.

Het jeugdtoernooi is voor alle leeftijden tot en met 17 jaar: enkel, dubbel en gemengd dubbel. De wedstrijden zullen door de week plaatsvinden vanaf 15.30 uur en op woensdag mogelijk eerder.In het finaleweekend zullen we ook nog mooie festiviteiten organiseren maar daarover in een volgend nieuwsbericht meer.

Voor rood en oranje is een een 1 daags toernooi op zaterdag 9 juli van 09.30 tot 12.30 uur. En daarna een pannenkoekenfeest.Inschrijving is geopend vanaf eind april. Houd de nieuwsbrief in de gaten of kijk op MijnKnltb.toernooi.nl

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen