Update Corona Virus

15 maart 2020

Update Corona Virus: tennispark en tennishal tot 6 april gesloten

Update: 15 maart 2020 17:00

Scroll down for English version.

Met ingang van maandag 16 maart is het tennispark, inclusief de tennishal en het clubhuis, volledig gesloten. Om zoveel mogelijk het risico weg te nemen van verspreiding van het virus en voor het welzijn van onze leden, vrijwilligers en bezoekers, hebben wij besloten om in ieder geval tot 6 april het tennispark te sluiten.

Dit betekent dat alle baanreserveringen en alle tennislessen komen te vervallen. De tennislessen worden zoveel mogelijk (conform lesreglement) op de inhaaldata ingehaald.

Wij blijven de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend volgen en updates sturen zodra er meer bekend wordt vanuit de overheid en tennisbond. Op de achtergrond zullen wij ons zoveel mogelijk voorbereiden om klaar te zijn als het verantwoord is om weer open te gaan.

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte in deze onzekere tijden.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: [email protected]

Een sportieve en warme groet van het bestuur van TC IJburg, Tennisschool Muller & Van Dijk en Tennishal De Tennisschuur

English version

As from Monday 16 March our tennispark will be fully closed. To avoid as much as possible the risk of spreading of the coronavirus and for the wellbeing of our members, volunteers and visitors this closure will last at least until April 6.

This means all court reservations and tennis lessons will be cancelled until that date. The tennis lessons will be made up as much as possible (in line with lessons regulations) during the additional dates at the end of the current cycle.

We will monitor the situation on a daily basis and send updates when we know more from government and tennis association. In the background we will make preparations to ensure we can restart the season when the situation allows.

We wish you all the best in these challenging times.

Questions can be directed to: [email protected]

Best wishes from the board of TC IJburg, Tennisacademy Muller & Van Dijk and Tennishal De Tennisschuur