Voorjaarscompetitie 2021

10 mei 2021


Helaas! Ondanks al onze inspanningen en voorpret, is de Voorjaarscompetitie voor senioren toch uitgesteld naar het najaar, onder de naam KNLTB Competitie 2021.
De jeugdcompetitie (tenniskids en junioren) kan misschien wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. In de week van 11 mei hopen we hier duidelijkheid over te kunnen geven.


We hopen dat jullie lekker blijven tennissen, zodat we in het najaar onze tegenstanders versteld doen staan van het niveau op IJburg! Daag elkaar uit, en wie het competitiegevoel wil voelen, kan natuutlijk meedoen met de laddercompetitie. In juli zullen er waarschijnlijk ook weer tournooien georganiseerd worden.

Teams die waren ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie, kunnen meespelen in de Competitie 2021. Geef wijzigingen in het team of als je niet mee wilt doen zsm door aan [email protected].

Begin juni kun je je team aanmelden voor de Competitie 2021. Grofweg wordt deze in 7 dagen gespeeld van 16 september t/m 31 oktober, met dan nog 3 inhaaldagen in november. Kijk voor meer informatie op de KNLTB site.

Groeten Competitiecommissie

Nieuwscategorieën