Voorjaarscompetitie jeugd 2021

16 november 2020

Begin april 2021 gaat de voorjaarscompetitie van start. We gaan er maar even van uit dat we tegen die tijd weer gewoon kunnen spelen, al is dat uiteraard nog een beetje onder voorbehoud. De inschrijving is in elk geval al geopend. We hopen uiteraard dat alle spelers van afgelopen najaar weer zullen meedoen, maar zeker ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De competitie staat open voor alle jeugdspelers die al een tijdje les hebben vanaf 5 of 6 jaar tot en met 17 jaar. Iedereen kan meedoen, ook als je nog geen ervaring hebt met het spelen van wedstrijden. Jeugdcompetitie wordt gespeeld op zondag. Periode april, mei en juni. Tennis is leuker als je wedstrijden speelt, dus aarzel niet doe mee komend voorjaar.

Lees hier alles over de jeugdcompetitie

Aanmelden kan t/m 10 december 2020Leuk als je meedoet!

Aanmelden voorjaarscompetitie jeugd