Voorjaarscompetitie Senioren 2022

14 november 2021


Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Voorjaarscompetitie 2022. Als aanvoerder kun je je hele team opgeven, je hoeft je niet afzonderlijk aan te melden. Mocht je geen team hebben, maar wel competitie willen spelen, dan kunnen we kijken of er ergens een plek is. Ook kun je je als invaller opgeven.
Als er te veel aanmeldingen zijn, wordt er geloot. Een team dat wordt uitgeloot voor de Voorjaarscompetitie, kan wel automatisch meedoen aan de Najaarscompetitie. 
 
Om de drukte op de vrijdagavond te reguleren, wordt er die avond "om de week" gespeeld. Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen, en de vrijdagavondcompetitie duurt dus in totaal 10 weken (in tegenstelling tot de andere competitiedagen, die 7 weken spelen). Kijk hier voor de exacte speeldata.
 
Alhoewel de zaterdag ook druk bezet is, hebben we voor die dag nog niet hoeven loten. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen de teams in de hogere klassen, waar de club verworven rechten heeft, het eerst worden ingevuld. Op zondag wordt er veel jeugdcompetitie gespeeld, en is er beperkt plek voor seniorenteams.
 
Voor deelname vragen we per team een bijdrage (meestal rond 140 euro), waarvan kosten als ballen, baanhuur en de bijdrage aan de KNLTB kunnen worden betaald.
 

Klik hier, als je je wilt inschrijven.

We willen graag voor 20 december alle aanmeldingen binnen hebben.
 

Nieuwscategorieën