Vacature grafisch vormgever

We zijn op zoek naar een vormgever voor het ontwerpen en opmaken van onze communicatie-uitingen naar onze leden. Lijkt het je leuk om een aantal keer per maand je expertise in te zetten voor onze club? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en opmaken van diverse communicatie-uitingen. De meest gebruikte middelen en kanalen zijn: posters, flyers, narrowcasting, de club website en visualisaties voor de nieuwsbrief en social media. Je werkt nauw samen met de communicatieverantwoordelijke, die zorgt voor de benodigde content en uiteindelijke publicatie.

Samen met een heel team aan vrijwilligers hebben we als doel om onze leden een divers aanbod te bieden aan toernooien, competities en evenementen. Jouw rol als vormgever is om al deze activiteiten, binnen onze huisstijl, op een visueel aantrekkelijke manier vorm te geven, zodat leden tijdig geïnformeerd en geënthousiasmeerd worden. Daarbij is het bewaken en verbeteren van de consistentie in alle uitingen ook een belangrijke taak.

Wat vragen we van je?

  • Ervaring met het ontwerpen en vormgeven van diverse middelen (voor on- en offline publicatie), zoals hierboven genoemd
  • Kennis van Adobe (InDesign en Photoshop)
  • Een positieve en enthousiaste instelling

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?

Je bent gemiddeld ongeveer 2 uur per week kwijt.  In het voor- en najaar, tijdens periodes van veel toernooien en evenementen zijn dit meer uren dan in de winter en zomer.  

Wat krijg je ervoor terug?

  • Het belangrijkste is de voldoening die je krijgt door het inzetten van je talenten voor de vereniging en de tennissport.
  • Je leert de club(leden) beter kennen en  je werkt samen met andere vrijwilligers (en buurtgenoten), die allemaal bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om er iets moois van te maken.
  • En als extraatje: vrijstelling van bardienst en een Indian Maharadja shirt met clublogo.   

Ben je geinteresseerd of wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op via: [email protected]