Gezocht:

Voorzitter Activiteitencommissie

Tennisclub IJburg bestaat ruim tien jaar en heeft ongeveer 1100 leden. Naast het organiseren van prestatief tennis willen we als vereniging zorgdragen voor onderlinge verbinding tussen leden door het organiseren van allerlei (tennisgerelateerde) activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recreatieve toernooien, borrels en feesten. De activiteitencommissie is de spil in een bruisend verenigingsleven.

Als voorzitter van de Activiteitencommissie ben je onderdeel van het bestuur van TC IJburg: een team van leden die vereniging een warm hart toedragen en samen met een grote groep van vrijwilligers zorgdragen voor alles wat er in, op en rond de vereniging gebeurt.

Wat verwachten we van de voorzitter van de Activiteitencommissie?

• Je bent een teamplayer en kunt verbinden.
  • Je vormt een commissie met een aantal vrijwilligers waarin de verschillende taken in goed onderling overleg worden verdeeld.
  • Je bent creatief en enthousiast
  • Je hebt organisatorische vaardigheden en kunt planmatig werken

Verantwoordelijkheden van de Activiteitencommissie zijn:

• Het organiseren van recreatieve toernooien
  • Het organiseren van borrels en barbecues zoals de nieuwjaarsborrel en de BBQ aan als afsluiting van de competitie of een toernooi
  • Het organiseren van feesten
  • Het organiseren van het jaarlijkse vrijwilligersdiner
  • Het opstellen en bijhouden van de jaarkalender

Hoeveel tijd ben je hiermee kwijt?

• Je zult ongeveer 2 uur per week kwijt zijn aan deze functie.
  • Je bent uiteraard vrij je eigen tijd in te delen. Soms kost het wat meer tijd, bijvoorbeeld vlak voor of tijdens evenementen, soms wat minder.
  • Het bestuur komt eens per maand op dinsdagavond bijeen voor een vergadering in het clubhuis.

Wat krijg ik er voor terug?

• Het belangrijkste is de voldoening die je krijgt door het inzetten van je talenten voor de vereniging en de tennissport. Verenigingen spelen een belangrijke rol in de sociale cohesie in buurten. TC IJburg is daarop geen uitzondering en zo doe je dus ook iets voor de lokale gemeenschap.
  • Daarnaast werk je samen met de rest van het bestuur. Een leuke en inspirerende club mensen die allemaal bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken om er iets moois van te maken.
  • Tot slot krijg je vrijstelling van contributie en bardienst en wordt je uiteraard uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersdiner.