Lidmaatschappen

Voor het verenigingsjaar 2018 gelden de volgende lidmaatschappen en contributietarieven:

Leeftijden op peildatum 1 januari 2018

Senioren 18 jaar en ouder
€ 280,- per jaar*
éénmalig €50 inschrijfgeld
speelrecht dagelijks
inclusief KNLTB lidmaatschap
*senioren betalen ierder jaar een barborg van €100. Na het uitvoeren van de bardiensten wordt de barborg teruggestort.

Junioren 13 t/m 17 jaar
€160,- per jaar
speelrecht dagelijks tot 19.00 uur

Jong Junioren 8 t/m 12 jaar
€140,- per jaar
speelrecht dagelijks tot 19.00 uur

Mini's 6 t/m 7 jaar
€120,- per jaar*
speelrecht tot 19.00 alleen op de Junior Court
*inclusief 1 lescyclus (training 45 minuten)

Studentenkorting

Studenten komen in aanmerking voor een korting van €105 euro op het Senioren Lidmaatschap. Voorwaarde is vertoon van een geldige collegekaart in combinatie met een bewijs van inschrijving voor een MBO, HBO of WO studie op de datum van inschrijving bij Tennisclub IJburg én dat de leeftijd op 1 januari van het betreffende verenigingsjaar maximaal 25 jaar is.

Voorts dient ieder jaar voor aanvang van het nieuwe verenigingsjaar opnieuw aangetoond te worden dat het lid in aanmerking komt voor de studentenkorting.

Winterabonnement

KNLTB leden van andere clubs kunnen een winterabonnement afsluiten. Het winterabonnement geeft het recht banen af te hangen gedurende de periode van 1 oktober tot en met 31 maart en deel te nemen aan clubactiviteiten zoals de toss en toernooien.

De kosten van het winterabonnement bedragen €112,-.

Inschrijven kan uitsluitend aan de bar in het clubhuis. Betaling per pin.

Vragen?

Tennisvereniging TC IJburg