Bedrijfstennis

Wilt u met uw collega's een tennisclinic volgen of een tennisclinic aanbieden aan zakenrelaties, wellicht samen met een (bedrijfs)presentatie? Dan kunnen wij u een van onze 4 unieke clinics aanbieden.

De tennisschool Muller&van Dijk verzorgt tennisclinics voor bedrijven. Wilt u als bedrijf een leuke, sportieve, leerzame dag beleven? Bij Muller&van Dijk krijgen uw bedrijfsmedewerkers de basisprincipes op het tennis technische, tactische, conditionele en mentale vlak onderwezen middels de Be Yourself-methode!

Een leuke, efficiënte & creatieve manier om kennis te maken en/of uw tennisspel te verbeteren! U kunt kiezen uit de Basis tennis Clinic en de Plus Tennis Clinic.

Basis Tennis Clinic

Plus Tennis Clinic

Materiaal

Muller& van Dijk zorgt voor al het benodigde trainingsmateriaal, zoals rackets, ballen etc. De huurprijs van dit materiaal is afhankelijk van het aantal deelnemers en zit bij de totale kosten inbegrepen.

Catering

Ontbijt, lunch of diner en drankjes zal verzorgd worden door TC IJburg.
Muller&van Dijk zal kosteloos contact opnemen met de clubmanagers en om een passend voorstel vragen. De Baanhuur en catering wordt door TC IJburg rechtstreeks gefactureerd.

Aanvraag & Kosten

Bent u geïntereseerd, wilt u meer informatie of direct een aanvraag doen? Stuur een mail naar [email protected]

TC IJburg & Muller&vanDijk ziet uw aanvraag graag tegemoet!