Lidmaatschappen

Voor het verenigingsjaar 2019 gelden de volgende lidmaatschappen en contributietarieven:

Senior (18 jaar en ouder)
€ 280,- per jaar*
speelrecht dagelijks
inclusief KNLTB lidmaatschap
*senioren betalen ierder jaar een barborg van €75. Na het uitvoeren van de bardienst wordt de barborg teruggestort.

Junior (13 t/m 17 jaar)
€160,- per jaar
speelrecht dagelijks tot 19.00 uur
inclusief KNLTB lidmaatschap

Jong Junior (8 t/m 12 jaar)
€140,- per jaar
speelrecht dagelijks tot 19.00 uur

Mini (6 t/m 7 jaar)
€120,- per jaar*
speelrecht tot 19.00 alleen op de Junior Court
*inclusief 1 lescyclus (training 45 minuten)

Leeftijden op peildatum 1 januari 2019.

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt voor senioren €50 en voor jeugdleden €25.

Stadspas en Jeugd Fonds Sport

TC IJburg is aangesloten bij Stadspas en Jeugd Fonds Sport van de Gemeente Amsterdam.
Als je in het bezit bent van een stadspas of aangesloten bij JFS, dan kan je tot september 2019 nog kosteloos lid worden van de vereniging en lessen volgen bij de Tennisschool. Vanaf het seizoen 2019-2020 zal een kleine eigen bijdrage in rekening worden gebracht voor de lessen.
Meer informatie en aanmelden: Stuur een e-mail naar [email protected].

Studentenkorting

Studenten komen in aanmerking voor een korting van €105 euro op het Senioren Lidmaatschap. Voorwaarde is vertoon van een geldige collegekaart in combinatie met een bewijs van inschrijving voor een MBO, HBO of WO studie op de datum van inschrijving bij Tennisclub IJburg én dat de leeftijd op 1 januari van het betreffende verenigingsjaar maximaal 25 jaar is.

Voorts dient ieder jaar voor aanvang van het nieuwe verenigingsjaar opnieuw aangetoond te worden dat het lid in aanmerking komt voor de studentenkorting.

Winterabonnement

KNLTB leden van andere clubs kunnen een winterabonnement afsluiten. Het winterabonnement geeft het recht banen af te hangen gedurende de periode van 1 oktober tot en met 31 maart en deel te nemen aan clubactiviteiten zoals de toss en toernooien.

De kosten van het winterabonnement bedragen €112,-. Inschrijven kan uitsluitend aan de bar in het clubhuis. Betaling per pin.

Vragen?

Tennisvereniging TC IJburg