Het tennispark

Het tennispark (plattegrond) is prachtig gelegen op Rieteiland Oost. 
 
Het tennispaviljoen heeft een centrale positie op het park, aan de ene kant uitkijkend over het centre court en de rest van het tennispark en met aan de andere kant prachtig uitzicht over het water. 
 
De tennisbanen worden in blokken van twee of drie banen gesitueerd (handig ivm lesgeven op meerdere banen). Verdiepte banen en mooie zichtlijnen geven het tennispark allure en maken het tot een overzichtelijk en besloten geheel. 
 
Naast de negen tennisbanen is er een zogenaamd kids court. Dit is een multifunctionele tennisbaan die o.a. in een aantal miniveldjes kan worden veranderd waar meerdere kinderen tegelijkertijd kunnen tennissen en heeft een muur over de volle lengte waar tegenaan kan worden getennist. De jongste jeugd heeft zo z'n eigen plek om spelenderwijs te leren tennissen.
 

Overdekte banen in zicht!

Met hetzelfde enthousiasme van destijds, hebben de oprichter van TC IJburg en collega-initiatiefnemer achter de schermen hard gewerkt aan de uitbreiding van ons park. Met resultaat! Want naar verwachting start de bouw van de "Tennisschuur" in het voorjaar van 2018 en komen daarmee drie moderne overdekte tennisbanen in zicht. Dat betekent voor ons leden: verruimde speelmogelijkheden en aangenaam sporten, vooral in de winter en de natte weken van het jaar.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 778 1671

Tennisvereniging TC IJburg

Zandzeggestraat 1
1087 SL Amsterdam