The Couch Café

The Couch café

Het kloppend hart van de club heeft nu een eigen naam: "The Couch café"!
Hier ontmoeten de leden elkaar en zijn inmiddels al vele gezellige uurtjes doorgebracht. Als woonkamer van de wijk is "The Couch Café” nu ook een gevestigde ontmoetingsplek voor alle, ook niet tennissende, buurtbewoners. 

Een plek waarbij je bij elkaar komt voor tennistoernooien, maar ook om lekker van de zon te genieten op onze unieke tribune of op ons terras. Daarnaast is onze locatie bijzonder goed geschikt om te werken en kun je kosteloos gebruik maken van WIFI en beschikken we over een prive parkeerplaats met maar liefs 32 plaatsen.

De bar wordt door de vereniging TC IJburg zelf geëxploiteerd. Dit betekend dat alle winst ten goede aan onze vereniging komt. Naast onze vaste krachten Careen en Jennifer wordt de barbezetting aangevuld met vrijwilligers (alle leden ouder dan 18 jaar draaien tenminste één keer per jaar bardienst) en waar nodig met betaalde studenten. Deze variant wordt inmiddels succesvol toegepast bij andere Amsterdamse sportverenigingen.

Het clubhuis heeft een open haard, die als het even kan brandt. Hier wordt in een warme ambiance gelachen, gedronken en gegeten.

Het clubhuis heeft een geweldige keuken waar heerlijke en ook gezonde producten worden bereid. Op onze kleine maar gevarieerde menukaart staan naast warme en koude dranken ook verse smoothies en belegde broodjes, met regelmatig een nieuwe variatie op de vaste kaart. Ook voor een kleine bite kun je bij ons prima terecht.

Tijdens toernooien en competitie breiden we de menukaart uit en serveren we verse warme maaltijden en soepen (waarbij altijd 1 vegetarische variant). Wil je onze menukaart inzien klik dan hier. Voor een overzicht van onze dranken, klik hier

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 778 1671

Tennisvereniging TC IJburg

Zandzeggestraat 1
1087 SL Amsterdam