Tennishal

Tennishal IJburg is een nieuwe duurzame tennishal op IJburg naast het bestaande tennispark van Tennisclub IJburg. De hal biedt overdekte tennisbanen aan per uur of per contractbaan voor een winterseizoen. De hal heeft 3 "Hardcourt Miami Open” banen met een kleine publieke ruimte en toiletvoorziening. Omkleden en een drankje drinken kan in het mooie clubhuis van TCIJburg.

Reserveren

Tennishal IJburg werkt met een modern reservering systeem waarbij je online een baan kunt reserveren. Je maakt eenmalig een profiel aan en vervolgens kan je een baan boeken. Kijk hiervoor in de weekagenda waar nog plek is. Na betaling met IDEAL krijg je een code toegestuurd.

Toegang

De Tennishal is bereikbaar via de Tennisclub IJburg. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van de vereniging, vervolgens loop je via het clubhuis naar de hal. Met de unieke code kun je dan de toegangsdeur openen. De lampen van de baan gaan automatisch aan op de tijd die geboekt is.

Tennishal IJburg
Zandzeggestraat 7