Het was een magische dag!

03 november 2022


Wederom een magische dag op de tennisbaan voor onze jeugd tijdens het Halloween toernooi zondag 30 oktober.  

Zo'n 60 kinderen hadden voor die gelegenheid hun griezeligste pak aangetrokken, maskers opgezet of hun gezichten kunstig geschminkt. Deelnemers konden namelijk niet alleen mooie tennisprijzen winnen, maar er was ook een trofee voor de grootste griezel.

Rond 15.00 uur trokken de rode bloedmaan-spoken, de oranje lavamonsters, de groene bostrollen en de gele nachtvampiers ten strijde. Dit alles onder de bezielende leiding van de tennisleraren van Muller en Van Dijk en hun local hero's (bedankt Roef!).

In een heerlijk Indian Summer zonnetje genoot het in groten getale aangetreden publiek van angstaanjagende services, killersmashes en afschrikwekkende dropshots. Tussentijds konden zij die durfden, plaatsnemen aan de rand van een heksenkring om chocomel met spinnenpoep uit de heksenketel te ontvangen en marshmallows van gemalen spook te roosteren boven een vuurtje.

Aan het eind van het toernooi reikten The Joker Bas en Dr Death Danny aan alle kinderen een prachtige medaille uit en ontvingen de nummers 1 en 2 een mooie prijsbeker. Ook was er een beker voor de meest sportieve prestatie.  

Na al deze (in)spanning waren de deelnemers behoorlijk hongerig en toverden de beminnelijke heksen onder leiding van onze eigen barduivel Michel, heerlijke mummie pizza's uit de oven. Al met al, een betoverend geslaagd Halloween Toernooi!

PS: mocht je het leuk vinden om de jeugdcommissie te versterken, laat het weten via een bericht aan: [email protected]  

Nieuwscategorieën