Maak kennis met onze sponsor Multicopy

11 december 2023


Sinds 2020 is Multicopy de sponsor van onze tennisvereniging. Waarschijnlijk kennen de meesten Multicopy wel van naam. Maar wist je dat zij behalve het produceren van offline marketing- en communicatiematerialen (zoals het drukken van posters, brochures, vlaggen, kleding, verpakking en zelfs reistrolleys), ook je online zichtbaarheid kunnen vergroten?

Voor advies over en creatie van bijvoorbeeld een huisstijl kan je ook bij ze terecht. Zelfs portretfotografie of objecten in 3D en 360 graden in hun eigen studio behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een zeer ruim aanbod en vele jaren ervaring.

Dus, ben je ondernemer of denk je dat het bedrijf waar je werkt een leverancier als Multicopy kan gebruiken? Neem dan eens een kijkje op hun website en ga vrijblijvend een gesprek aan met Martijn Tromp.

Plaats je vijf opdrachten binnen een jaar? Dan schenkt Multicopy 10% van het factuurbedrag aan TC IJburg om leuke activiteiten mee te organiseren.  Deze actie loopt tot 1 mei 2024.

Sluit je nu een jaarcontract dan krijg je de eerste drie maanden gratis een social media campagne. Informeer naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:
Martijn Tromp
Martijn van der Riet
Tel: 020- 6981600
mail: [email protected]

In 2024 opent Multicopy een nieuwe locatie in Diemen.

Nieuwscategorieën